top of page
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_4782.jpg

Un jardin vert

Zoektocht naar ecologisch leven in Frankrijk

Tarieven en reserveren

Tarief 2024

De basisprijs voor het huren van de vakantiewoning is 65€ per nacht in het laagseizoen of 400€ per week. In het hoogseizoen (schoolvakanties in België en Frankrijk) geldt een verhoging van 20% en komt de prijs op 78€/nacht of 500€ per week (startend op zaterdag). De prijs is inclusief beddengoed en handdoeken voor het aantal voorziene personen. De woning kan gehuurd worden voor een minimum van 2 nachten.

Aankomst in de woning is voorzien tussen 16 en 19 uur, vertrek voor 10:30. Uw huisdier is welkom, de tuin is volledig omheind.

Bijkomende kosten:

  • schoonmaak na verblijf 50€

  • Toeristenbelasting 5% op de prijs per nacht per persoon per nacht met een maximum van 1,5€

Reserveren

Voor reservatie neemt u contact op via unjardinvert@outlook.com, vermeld hierbij uw gegevens en de periode dat u graag zou boeken. Wij doen ons best om binnen 2 werkdagen uw verzoek te bevestigen. Na akkoord wordt ook de administratie via mail geregeld.

Reserveren kan ook via airbnb of natuurhuisje, hou hierbij rekening met servicekosten die worden aangerekend.

32DC0A1D-3D65-4E7B-8299-C1949B8BF52A_edited.jpg

Boekings- en annuleringsvoorwaarden

Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u zo spoedig mogelijk een bericht of de reservering mogelijk is en sturen wij u een reserveringsbevestiging. Bij reservering vragen wij u om binnen de 14 dagen 50% van de totale som van uw boeking over te schrijven. Na ontvangst van uw aanbetaling is de reservering definitief, u gaat daarbij akkoord met onze voorwaarden.


U ontvangt van ons bericht en extra informatie over uw verblijf, zodra de betaling is ontvangen (graag reserveringsperiode vermelden inclusief naam). Het resterende bedrag (50%) dient ten laatste zes weken voor aankomst te worden voldaan samen met de waarborg van 150€. Wordt een reservatie minder dan zes weken voor aanvang van de huurperiode gedaan, dan moet de volledige huurprijs en de borg direct voldaan worden. Wanneer het bedrag 6 weken voor aanvang nog niet betaald is, dan zal dit als een annulering worden gezien en zal het vakantieverblijf weer voor verhuur worden aangeboden. De annuleringsvoorwaarden zijn dan van toepassing.

Annulatie

  • Tot 6 weken voor aanvang van het geboekte verblijf kan kosteloos geannuleerd worden. De aanbetaling zal worden teruggestort.

  • Wanneer tussen de 6 weken en 3 weken voor aanvang van het geboekte verblijf wordt geannuleerd, zal 50% van het boekingsbedrag in rekening worden gebracht.

  • Wanneer 3 weken of korter voor aanvang van het geboekte verblijf wordt geannuleerd, zal het gehele boekingsbedrag in rekening worden gebracht.

  • Bij latere aankomst of eerder vertrek dan gereserveerd vindt er geen restitutie van gedane betalingen plaats.

  • U dient schriftelijk ( per email) te annuleren.

bottom of page