top of page
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_4782.jpg

Un jardin vert

Zoektocht naar ecologisch leven in Frankrijk

Winterverhuur

Wil je er even tussenuit? Heb je nood aan rust? Dan is een verblijf op het Franse platteland misschien wel iets voor jou. Ideaal om een boek of scriptie af te werken, het hoofd leeg te maken en te genieten van herfstkleuren en winterse uitzichten. Of misschien wil je ontdekken of het platteland iets voor jou is buiten het toeristische seizoen. Van november tot maart kan de vakantiewoning gehuurd worden aan het voordelige tarief van 300€ voor twee weken of 500€ voor een maand.

Bijkomende kosten:

  • Hout voor de houtkachel (kan indien gewenst bij ons worden aangekocht)

  • Verbruik van elektriciteit

  • schoonmaak na verblijf 50€

  • Toeristenbelasting 5% op de prijs per nacht per persoon per nacht met een maximum van 1,5€

Reserveren

Voor reservatie neemt u contact op via unjardinvert@outlook.com, vermeld hierbij uw gegevens en de periode dat u graag zou boeken. Wij doen ons best om binnen 2 werkdagen uw verzoek te bevestigen. Na akkoord wordt ook de administratie via mail geregeld.

Boekings- en annuleringsvoorwaarden

Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u zo spoedig mogelijk een bericht of de reservering mogelijk is en sturen wij u een reserveringsbevestiging. Bij reservering vragen wij u om binnen de 14 dagen 50% van de totale som van uw boeking over te schrijven. Na ontvangst van uw aanbetaling is de reservering definitief, u gaat daarbij akkoord met onze voorwaarden.


U ontvangt van ons bericht en extra informatie over uw verblijf, zodra de betaling is ontvangen (graag reserveringsperiode vermelden inclusief naam). Het resterende bedrag (50%) dient ten laatste zes weken voor aankomst te worden voldaan samen met de waarborg van 150€. Wordt een reservatie minder dan zes weken voor aanvang van de huurperiode gedaan, dan moet de volledige huurprijs en de borg direct voldaan worden. Wanneer het bedrag 6 weken voor aanvang nog niet betaald is, dan zal dit als een annulering worden gezien en zal het vakantieverblijf weer voor verhuur worden aangeboden. De annuleringsvoorwaarden zijn dan van toepassing.

Annulatie

  • Tot 6 weken voor aanvang van het geboekte verblijf kan kosteloos geannuleerd worden. De aanbetaling zal worden teruggestort.

  • Wanneer tussen de 6 weken en 3 weken voor aanvang van het geboekte verblijf wordt geannuleerd, zal 50% van het boekingsbedrag in rekening worden gebracht.

  • Wanneer 3 weken of korter voor aanvang van het geboekte verblijf wordt geannuleerd, zal het gehele boekingsbedrag in rekening worden gebracht.

  • Bij latere aankomst of eerder vertrek dan gereserveerd vindt er geen restitutie van gedane betalingen plaats.

  • U dient schriftelijk ( per email) te annuleren.

WhatsApp Image 2022-04-04 at 10.49_edited.jpg
bottom of page